Sandwich-Uri De Porc Trase

Sandwich-Uri De Porc Trase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile de porc trase. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.04 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 625 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, semințe de chimen, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 de ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri, Sandwich-Uri De Porc Trase, și Sandwich-Uri De Porc Trase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 1 (8 uncii) borcan
2
Preîncălziți grătarul la foc mediu (grătarul trebuie să mențină o temperatură constantă de 350 de grade F).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Așezați o tigaie de picurare umplută la jumătatea drumului cu bulionul de pui pe brichete. Condimentați fundul de porc cu sare și piper și așezați-l pe grătarele grătarului peste tigaia de picurare. Închideți capacul grătarului și lăsați carnea de porc să gătească timp de 1 oră. Întoarceți carnea de porc și continuați grătarul timp de 2 până la 3 ore sau până când atinge o temperatură internă de 160 de grade F. poate fi nevoie de mai mult stoc de pui pentru a reumple tigaia de picurare în timpul grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Boston FundulBoston Fundul
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți carnea de porc de pe grătar și lăsați să se odihnească 15 minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, rupeți carnea de porc în fire cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Adăugați carnea de porc mărunțită în sosul BBQ și serviți pe chifle sandwich cu Jalapenos murat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salsa De Rosii-ChipotleSalsa De Rosii-Chipotle
Sandwich BunSandwich Bun
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
6
Încălziți uleiul într-o cratiță medie pe grătarele grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Adăugați ceapa și jalapeno și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați roșiile proaspete, roșiile conservate și sucurile, oțetul, mierea, zahărul brun și sosul Worcestershire și gătiți până când zahărul s-a topit complet și sosul este ușor redus și îngroșat. Condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
UmărUmăr
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
9
Adăugați carnea de porc mărunțită și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
10
Combinați oțetul, zahărul, boabele de piper, semințele și sarea într-o cratiță medie și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Se lasă să fiarbă 2 minute, apoi se scoate de pe foc și se lasă să stea până se răcește la temperatura camerei.
12
Așezați jalapenos, cu tulpina în sus, în borcan și turnați suficient amestec de oțet răcit peste ele pentru a acoperi. Împachetați crengile de cilantro în borcan. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 24 de ore și până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
DificultateExpert
Gata În28 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista