Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul cu friptură de vită în stil Bistro. Această rețetă face 4 porții cu 485 calorii, 44G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, ulei de măsline, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Bistro Flanc Steak Sandwich, Sandviș Cu Carne De Vită Bistro, și Bistro Carne De Vită & Jack Sandwich.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele patru crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot "Scosso" se amestecă cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.