Sandvișuri prăjite cu ciuperci și ceapă cu aragaz lent

Sandvișuri prăjite cu ciuperci și ceapă cu aragaz lent
Slow-aragaz ciuperci și ceapă oală friptură Sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 411 calorii, 38g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână rulouri, ceapă, amestec de supă de ceapă-ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Aragaz Lent Ceapa-Ciuperci Oală Friptură, Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, și Slow Aragaz Oală Friptură Sandwich-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa și ciupercile în aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri. Se acoperă cu friptură de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Se toarnă bulion peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Presărați amestecul de supă (uscat) peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
5
Scoateți carnea de vită din aragaz; așezați pe tabla de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Tăiați carnea de vită în felii de 1/4 inch. Pentru a servi, umpleți rulourile cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Scoateți ceapa și ciupercile din aragaz, folosind lingura cu fante și puneți-le pe carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Serviți sucuri în aragaz în boluri individuale mici pentru scufundare, dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista