Sandvișuri cu vinete și brânză de capră cu sos de tarhon de roșii
Vinetele și sandvișurile cu brânză de capră cu sos de tarhon de roșii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 545 calorii, 30g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 4,21 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ouă, zahăr, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de gătit ai putea urma acest curs principal cu Cheesecake brut de afine cu topping de crumb ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Sandvișuri De Vinete Cu Brânză De Capră, Roșii Și Busuioc, Sandvișuri cu vinete și brânză de capră, și Brânză de capră pui prăjit cu sos de tarhon de cireșe.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul de măsline la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați roșiile, tarhonul, 3/4 linguriță de sare și zahărul și fierbeți, amestecând ocazional, timp de 25 de minute. Se amestecă 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Între timp, încălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Într-un castron mediu, combinați pesmetul, parmezanul și restul de 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Înmuiați fiecare felie de vinete în ouă și apoi în amestecul de pâine-firimituri, acoperind bine. Într-o tigaie mare, încălziți aproximativ o jumătate de centimetru de ulei de gătit la foc moderat până la foarte cald. Prăjiți vinetele în uleiul încins, în loturi, întorcându-se o dată, până devin aurii și fierte, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Aranjați jumătate din feliile de vinete într-un singur strat pe o foaie de copt. Puneți o felie de brânză de capră deasupra fiecăruia și apoi acoperiți cu feliile de vinete rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Coaceți până când brânza se topește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Puneți sosul pe farfurii și acoperiți cu vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
11
Recomandarea vinului: Iată o scuză bună pentru a gusta un merlot din nordul Italiei. Proaspăt, ușor, tartă și aromat, vinul are arome de prune și ierburi care vor fi perfecte aici. Favorizează unul din Friuli peste versiunile mai bogate, adesea în vârstă de butoi, din Toscana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi