Sandvișuri Balsamice De Vită Cu Aragaz Lent

Slow-aragaz Balsamic carne de vită sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 597 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica balsamic sos vinaigrette, sare, carne de vită rump friptură, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Slow Cooker balsamic și miere tras sandwich-uri de porc și un Giveaway, Sandvișuri balsamice de vită prăjite lent cu cremă de hrean, și Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit. Dacă friptura de vită vine în plasă sau este legată, nu îndepărtați.
Presărați carnea de vită cu condimente italiene, sare și piper de usturoi. Gatiti carnea de vita in tigaie la foc mediu-mare 6 pana la 8 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste pe toate partile.
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit.
Puneți ceapa în aragaz. Se acoperă cu carne de vită.
Se toarnă pansament peste carne de vită și ceapă.
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 9 ore.
Așezați carnea de vită pe placa de tăiat; îndepărtați plasa sau corzile.
Tăiați sau tăiați carnea de vită în bucăți mici. Întoarceți carnea de vită la aragaz. Pentru a servi, întindeți părțile tăiate ale chiflelor cu răspândire de roșii; se presara cu busuioc.
Puneți carnea de vită, amestecul de ceapă și brânza în chifle.