Sandviș cu șuncă și brânză pentru micul dejun
Șuncă și brânză mic dejun tip Sandwich ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 305 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți slănină Canadiană, brânză Cheddar extrasharp, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 36%. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Mic Dejun Sandwich Cu Brânză La Grătar, și Omletă și brânză mic dejun tip Sandwich pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați slănină; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Reduceți căldura la mediu; recoatați tigaia cu spray de gătit. Rupeți ouăle în tigaie fierbinte; gătiți 1 minut pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați jumătățile de brioșă, tăiați părțile în sus, pe o foaie de copt. Se acoperă cu 1 felie de slănină, 1 ou și 1 lingură de brânză.
Presărați 2 linguri de brânză peste jumătatea superioară a fiecărei brioșe. Se fierbe 1 1/2 minute sau până la bule.
Așezați jumătățile superioare ale brioșelor peste jumătățile inferioare.