Varză De Patrimoniu Irlandez

Varză De Patrimoniu Irlandez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați varza Irish Heritage. Această rețetă servește 4 și costă 78 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 164 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, unt, varză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sărbătorind Moștenirea Mea Irlandeză Prin Mâncare (Cheesy Irish Soda Scones), Supă irlandeză de varză și cartofi cu șuncă, și Irish Channel Corned Beef și varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți varza într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Adăugați apă și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Între timp, gătiți slănina într-o tigaie la foc mediu-mare până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se scurge și se lasă deoparte.
5
Scurgeți varza și stropiți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
UntUnt
6
Se presară slănină și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
7
Transferați într-un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Așezați sub broilerul cuptorului până când stratul superior este ușor rumenit, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se servește cu sare, piper și oțet după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista