Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încearcă Sandtorte. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 55 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de făină de tort, praf de copt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Unt și făină o tigaie bundt de 12 cani. Într-un castron mediu, combinați făina, sarea și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Bol
3
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză medie-mare, bateți untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Adăugați ouă, pe rând, încorporând complet fiecare, apoi adăugați smântână și extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Smântână
Ouă
5
Adăugați amestecul de făină în trei loturi, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Se toarnă aluatul în tigaia bundt.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
7
Coaceți până când un cuțit introdus în centru iese curat, 75 până la 90 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute, apoi se inversează pe un suport pentru a se răci complet.