Salsa prăjită cu ananas și piper

Salsa prăjită cu ananas și piper
Reteta prăjită ananas și piper Salsan este gata în aproximativ 1 oră și 12 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 10 porții cu 51 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, ardei gras, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 51%. Încercați Salsa prăjită cu ananas și piper, Iaurt piept de pui la gratar cu ananas prăjită Salsa ardei roșu, și Ananas proaspăt, Chile și Salsa cu piper negru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți grătarul sau tigaia la grătar la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Așezați ananasul și mango-ul pe grătar timp de 30 de secunde până la 1 minut sau până când se obțin semnele dorite ale grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Se lasă să se răcească și se taie cubulețe.
5
Într-un bol mediu de amestecare combinați miere, suc de lămâie, coriandru și condimentați, după gust, cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
MiereMiere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Adăugați ingredientele rămase și aruncați.
7
Lăsați să stea 1 oră înainte de servire.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir
Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir
cafea, prune, rodie
DificultateExpert
Gata În1 h, 12 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista