Salsa Picantă De Tomatillo-Avocado

Salsa Picantă De Tomatillo-Avocado
Salsa picantă de Tomatillo-Avocado necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 49 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână coriandru, ceapă verde, piper balck și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de SippitySup. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tomatillo + Salsa De Avocado, salsa de avocado tomatillo, și Salsa De Avocado Tomatillo.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați tomatillos, restul de linguriță de usturoi și serrano chile; puls pentru a toca fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați avocado și ceapa verde și pulsați până când tocmai ați amestecat. Salsa finită ar trebui să aibă o anumită textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
Așezați salsa într-un castron mic și aruncați cu uleiul de măsline extravirgin, sucul de lămâie, sarea și piperul. A se păstra, acoperit și refrigerat până la 2 ore. Aruncați cu coriandru chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista