Salsa picantă cu ananas
Rețeta de Salsan Picant cu Ananas este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță o opțiune excelentă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto-ovo-vegetariană pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest aperitiv are 21 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsimi per porție. Această rețetă are 56 de porții și costă 25 de cenți per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Un amestec de piper, căței de usturoi, ceapă și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 37% , ceea ce nu este chiar excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui la Grătar cu Salsa de Ananas , Somon la Grătar cu Salsa de Cireșe, Ananas și Mango și Scoici Prăjite cu Salsa de Ananas, Ghimbir și Lemongrass .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți 8 căni de apă la fierbere.
Adăugați roșiile, câte câteva odată; fierbeți timp de 30 de secunde.
Scurgeți roșiile și puneți-le imediat în apă cu gheață.
Scurgeți și uscați prin tamponare; curățați de coajă și tocați.
Într-o oală, combinați ingredientele rămase. Adăugați roșiile. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul; fierbeți la foc mic, fără capac, timp de 15-20 de minute sau până la consistența dorită.
Turnați cu grijă amestecul fierbinte în borcane fierbinți de 0,45 litri, lăsând un spațiu liber de 1,2 cm în partea de sus.
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți marginile și ajustați capacele. Procesați timp de 15 minute într-o oală cu apă clocotită.