Salsa de fructe Gingered cu chipsuri de scorțișoară crocante

Salsa de fructe Gingered cu chipsuri de scorțișoară crocante
Salsa de fructe Gingered cu chipsuri de scorțișoară crocante ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 52 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 19 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de unt, coriandru, tortilla de făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Salsa de fructe cu chipsuri de scorțișoară, Salsa de fructe cu chipsuri de scorțișoară, și Salsa De Fructe Și Chipsuri De Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați controlul cuptorului la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă zahărul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
3
Ungeți ambele părți ale fiecărei tortilla cu unt; se presară cu amestec de zahăr-scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
UntUnt
ZahărZahăr
4
Tăiați fiecare tortilla în 12 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
5
Așezați pene de tortilla într-un singur strat în 2 tigăi de 15x10x1 inci fără grăsime sau pe 2 foi de prăjituri. Se fierbe 2 până la 4 minute, întorcându-se o dată, până când sunt crocante și se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
În castron mediu, amestecați ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Serviți salsa cu chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista