Salsa De Foc
Rețeta salsa de foc ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 235 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.11 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 3. Mergeți la magazin și ridicați sos adobo, căței de usturoi, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Salsa Roșie Aprinsă, Salsa De Fructe De Foc, și Salsa de piersici înflăcărate din borcane mici, arome mari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Călește ceapa și usturoiul în ulei fierbinte într-o cratiță mare la foc mediu-mare 5 minute sau până se înmoaie.
Adăugați roșiile și următoarele 3 ingrediente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gatiti, acoperit, 10 minute, amestecand ocazional.
Procesați 1 cană de amestec de roșii în blender până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale; reveniți la cratiță.
Se amestecă porumbul și sarea; gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine. Se amestecă coriandru și suc de lămâie.
Se servește cu chipsuri de porumb albastru.
Notă: aroma condimentelor crește atunci când este răcită peste noapte.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.