Salsa Caldă De Avocado

Salsa Caldă De Avocado
Salsa caldă de Avocado ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 14 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați jalapeno, suc de lime, roșii de prune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cod cu Salsa caldă de Avocado, Enchiladas de pui Salsa Verde ușurat cu Salsa de avocado de ananas, și Carne de porc crocantă cu Salsan de Avocado și Salsa de roșii pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții32
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista