Sally Lunn Pâine

Sally Lunn Pâine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați Sally Lunn Bread. Această rețetă servește 16 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 254 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină, sare, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sally Lunn Pâine, Sally Lunn Pâine, și Sally Lunn Aluat Pâine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați drojdia și 1/2 cană de apă caldă într-o cană de măsurare de 1 cană; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
2
Încălziți laptele și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță la foc mediu, amestecând până se topește untul. Se răcește la 100 la 11
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți amestecul de drojdie, amestecul de lapte și ouăle la viteză medie cu un mixer electric până la amestecare. Adăugați treptat făina, bătând la viteza cea mai mică până se omogenizează. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Amestecul va fi un aluat foarte lipicios, moale.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când aluatul este dublat în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Se amestecă aluatul în jos; acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute sau până când aluatul este dublat în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Amestecați aluatul în jos și lingurați într-o tigaie Bundt sau o tigaie tubulară bine unsă, de 10 inci. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 20 până la 30 de minute sau până când aluatul este dublat în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
8
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc și o culegere de lemn introdusă în centrul pâinii iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți imediat din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Serviți pâinea cu unt de mure, miere, melasă sau jeleu, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
MelasăMelasă
UntUnt
PâinePâine
MiereMiere
JeleuJeleu
11
Unt de mure: se amestecă 2 până la 3 linguri de gem de mure fără semințe în 1/2 cană de unt înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De MureGem De Mure
MureMure
UntUnt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista