Salata Gazpacho
Salata Gazpacho este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană, cu 12 porții. Acest aperitiv are 47 de calorii , 1 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Pentru 52 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Este perfect pentru vara . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită suc de lămâie, ardei, ulei de măsline și ceapă verde. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 54% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt gazpacho cu cremă de avocado , Gazpacho cu roșii groase și Gazpacho mare .
Instrucțiuni
Într-un castron de 1-1/2 litru, așezați o treime până la jumătate din roșii, castraveți, ardei verzi, ceapă, măsline, sare și piper. Repetați straturile de încă două sau trei ori.
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele pentru dressing.
Se toarnă peste legume. Acoperiți și răciți câteva ore sau peste noapte.
Serviți cu o lingură cu fantă.