Salata de sfeclă prăjită Bi-Rite Market cu ceapă murată și Feta

Salata de sfeclă prăjită Bi-Rite Market cu ceapă murată și Feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați salata de sfeclă prăjită Bi-Rite Market cu ceapă murată și Fetan. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 161 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de brânză feta, oțet de șampanie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salata de fenicul, portocala de sânge și Avocado de la Bi-Rite Market, Bi-Rite piață BLT & e cu Harissa Mayo, și Piure de cartofi dulci cu nucă de cocos Curried Bi-Rite Market.

Instrucțiuni

1
Combinați ceapa, oțetul și câteva vârfuri de sare într-un castron mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Dacă folosiți sfeclă pentru bebeluși, lăsați pielea pe ea, dar înjumătățiți-o sau împărțiți-o după cum este necesar, astfel încât să aibă o grosime de aproximativ 1 inch. Dacă folosiți sfeclă medie sau mare, curățați-o și tăiați-o în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Sfeclă Mare, Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație4 Sfeclă Mare, Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Puneți un coș cu aburi într-o oală mare, adăugați apă chiar pe fundul coșului și aranjați sfecla într-un singur strat confortabil. Aduceți apa la fierbere la foc mediu-mare, acoperiți oala și reduceți focul pentru a menține un foc puternic. Gatiti pana cand sfecla este complet frageda cand este perforata cu o frigaruie, aproximativ 30 de minute. (Urmăriți nivelul apei în timpul gătitului și adăugați mai multe dacă amenință să se usuce.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Dacă utilizați sfeclă pentru bebeluși, îndepărtați pielea de îndată ce sunt suficient de reci pentru a fi manipulate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Sfeclă Mare, Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație4 Sfeclă Mare, Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
5
Rezervând lichidul, scoateți ceapa din oțet și adăugați la sfeclă. Într-un alt castron, amestecați uleiul, muștarul, mierea, 1 lingură de oțet rezervat și câteva vârfuri mari de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați pansamentul, pătrunjelul și toate, cu excepția a 2 linguri de feta, la sfeclă. Aruncați bine și gustați; condimentați cu mai multă sare sau oțet după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
7
Garnisiți cu o stropire de feta rămasă deasupra.Notă: nuanța frumoasă a sfeclei vă va pata mâinile și hainele. Poartă mănuși și șorț dacă rozul nu este culoarea ta!Bacsis: folosiți orice sfeclă de culoare pe care o aveți la dispoziție; dacă alegeți să folosiți atât sfeclă aurie, cât și roșie, aruncați-le cu pansamentul separat pentru a împiedica sfecla roșie să le păteze pe cele galbene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista