Salata tocată de pui-Mango este o fără gluten felul principal. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 353 calorii, 25g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de smântână, piper cayenne măcinat, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată tocată de pui cu vinetă de Mango, Salată Tocată De Mango J. C. C. C, și Popovers umplute cu salată tocată de Crab, Avocado și Mango.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 8 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Combinați puiul și ingredientele rămase într-un castron mare.