Salată prăjită de sfeclă, Avocado și fistic
Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Salata prăjită de sfeclă, Avocado și fistic ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 245 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, nuci de fistic, sfeclă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 81%. Rețete similare includ Salată Prăjită De Sfeclă Și Fistic, Salată prăjită de sfeclă, fistic și pere, și Salată de sfeclă prăjită cu brânză albastră și fistic #BrunchWeek.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Tăiați tulpinile sfeclei și așezați întregi pe o foaie de copt. Prăjiți până când furculița este fragedă, aproximativ 45 de minute. Se lasă să se răcească; cojiți și tăiați sfecla în bucăți mari de dimensiuni ale mușcăturii. Aruncați cu 1 lingură ulei de măsline și 1 lingură oțet balsamic într-un bol; condimentează cu sare și piper negru.
Aruncați avocado tăiat cubulețe cu 2 linguri de ulei de măsline într-un bol separat; condimentează cu sare.
Pentru a servi, împărțiți salata verde între plăcile de servire. Completați fiecare porție cu 1/4 din sfeclă și avocado.
Presărați fiecare porție cu fistic decojit, cireșe uscate și parmezan mărunțit.
Stropiți cu 1 lingură rămasă ulei de măsline și 1 lingură oțet balsamic. Condimentează cu sare și piper negru măcinat după gust.