Salată Mixtă De Fructe De Mare
Salata mixtă de fructe de mare este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 6,83 USD pe porție. O porție conține 237 calorii, 37g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline extravirgin, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată Mixtă De Fructe De Mare, Salată Mixtă Cu Fructe De Mare La Grătar, și Salată mixtă de fructe de mare (Insalatan ai Frutti di Mare).
Instrucțiuni
Aduceți 6 căni de apă și sare la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați calmar; gatiti 3 minute sau pana cand calmarul este doar fraged.
Scoateți calmarul din tigaie cu o lingură cu fante. Plonjați calmarul în apă cu gheață; scurgere.
Tăiați calmarul în bucăți de 1 inch.
Așezați calmarul într-un castron mare.
Adăugați creveți în apă clocotită; gătiți 3 minute sau până când ați terminat.
Scoateți creveții din tigaie cu o lingură cu fante. Puneți creveții în apă cu gheață; scurgere.
Adăugați creveți în castron cu calmar.
Așezați un abur de legume în tigaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Aranjați scoici în abur; gatiti peste apa fierbinte 6 minute sau pana cand ati terminat. Plonjați scoici în apă cu gheață; scurgere.
Adăugați scoici în castron. Acoperiți amestecul de scoici; rece.
Scoateți vaporul din tigaie.
Adăugați caracatiță în apa clocotită; acoperiți și fierbeți 2 până la 2 1/2 ore sau până când furculița este fragedă (adăugați apă suplimentară, dacă este necesar, pentru a acoperi caracatița.) Plonjați caracatița în apă cu gheață; scurgere. Frecați pielea.
Tăiați caracatița în bucăți de 1 inch.
Adăugați caracatiță, homar și carne de crab la amestecul de scoici.
Adăugați suc și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi); aruncați ușor pentru a combina. Se răcește cel puțin 2 ore.
Garnisiți cu pene de lămâie și crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.