Salata mediteraneană cu Prosciutto și rodie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.72 pe portie. O porție conține 215 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bulb de fenicul, ulei de măsline, semințe de rodie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată de spanac, Prosciutto și rodie, Salată De Fenicul, Prosciutto Și Rodie, și Salată feta mediteraneană cu sos de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați fenicul și 1 lingură de ulei de măsline încastron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se presară cu 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
3
Combinați rucola, ceapa verde,menta, oțetul și 2 linguri de ulei de măsline în vas mare; aruncă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapa Verde
Ulei De Măsline
Rucola
Oțet
Mentă
4
Împărțiți verdele între farfurii. Sus cufenicul, apoi drapați cu prosciutto.