Salata italiană de conopidă prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 156 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sare și piper, conopidă, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Conopidă Prăjită Italiană, Conopidă Italiană Prăjită, și Salată Italiană De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Salvați Rețeta
2
Rețetă De Imprimare
3
Salată Italiană De Conopidă Prăjită
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
4
Ingrediente1 cap mare (3 lbs) conopidă1 / 4 cană ulei de măsline, împărțit2 căței de usturoi, tocat1 / 4 cană pătrunjel cu frunze plate tocate16 măsline Gaeta sau Kalamata fără sâmburi, tocate3 linguri capere1 1/2 lingură suc proaspăt de lămâie1 / 4 linguriță fulgi de ardei roșu sau mai mult după gust
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Măsline Kalamata
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Sare și piper după gust
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ