Salată De Verdeață Amară La Grătar Cu Sfeclă Prăjită, Nuci Pecan Condimentate &

Salată De Verdeață Amară La Grătar Cu Sfeclă Prăjită, Nuci Pecan Condimentate &
Nevoie de o fel principal fără gluten, primar și vegetarian? Salată de verdeață amară la grătar cu sfeclă prăjită, nuci pecan condimentate și ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 513 calorii, 12g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,39 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Kitchn are 61 de fani. Mergeți la magazin și ridicați verdeață, sare de mare, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Salată De Verdeață Amară Cu Nuci Pecan Condimentate Și Caqui, Salată caldă de smochine la grătar, struguri și verdeață amară, și Friptură de flanc fript cu struguri de șampanie la grătar și o salată de verdeață amară și brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F. Clătiți sfecla și tăiați blaturile cu frunze (rezervați pentru o rețetă folosind verdeață de sfeclă). Înfășurați fiecare sfeclă lejer în folie de aluminiu și introduceți-o în cuptor. Prăjiți până se înmoaie și ușor străpuns cu vârful unui cuțit, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scoateți din cuptor și scoateți folia. Se lasă deoparte să se răcească.Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați fiecare capăt al frunzei. Împingeți pielea folosind degetele mari. Dacă pielea nu se îndepărtează cu ușurință, sfecla probabil că are nevoie de mai mult timp la cuptor. Încercați încă 10 minute.Când este decojită, feliați sfecla în bucăți mari de mușcătură.În timp ce sfecla se prăjește, feliați radicchio și andive pe lungime în jumătate și aranjați pe o farfurie sau o tigaie mică. Într-un castron mic, amestecați oțetul balsamic, cele 2 linguri de miere, aproximativ 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
AndiveAndive
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Se toarnă acest amestec uniform peste radicchio și andive. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
AndiveAndive
4
Încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați nucile, mierea și cayenne. Gatiti, amestecand continuu, timp de aproximativ 5 minute, pana cand nucile emana un miros prajit si se rumenesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Scoateți din tigaie cu grijă cu o furculiță și aranjați pe o farfurie sau o bucată de hârtie pergament.Faceți pansamentul combinând uleiul, oțetul și 2 linguri Roquefort sfărâmat într-un borcan și agitând energic, sau bateți pentru a emulsiona într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RoquefortBrânză Roquefort
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Încălziți o tigaie mare sau o tigaie la foc mare sau pregătiți un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Așezați radicchio și andive tăiate în jos și gătiți, netulburate, timp de aproximativ 4 minute (mai puțin dacă grătați direct pe foc).Aruncați verdeața amestecată și sfecla cu pansamentul și împărțiți uniform între patru farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde MixtVerde Mixt
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
AndiveAndive
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
9
Așezați două jumătăți de radicchio și două jumătăți de andive pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
AndiveAndive
10
Se presară cu nuci și Roquefort, împărțind uniform între cele patru farfurii. Se acoperă cu mai mult piper crăpat și sare de mare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
Brânză RoquefortBrânză Roquefort
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 19 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista