Salata de toamnă cu vinaigretă de vin roșu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 62 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, oțet de vin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Salată de toamnă cu vinetă portocalie, Salată De Toamnă Cu Vinetă De Nucă, și Salată de toamnă cu vinetă de arțar-cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați salata verde, salata romană, para asiatică, mărul și ceapa roșie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Verzii
Asiatice Pere
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Stropiți cu vinetă și aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime