Salata de Sushi cu somon afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 384 calorii, 18g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână muguri de ridiche, caviar tobiko, ghimbir murat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul sushi, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Somon Afumat-Salată De Sushi Cu Avocado, Sushi De Somon Afumat, și Somon afumat și sushi cu avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți un bol de 1 până la 2 căni cu apă rece și împachetați ușor 1/4 din salata de orez sushi în el. Inversați pe o farfurie. Repetați pentru a forma porțiunile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sushi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați foile nori în sferturi. Umeziți avocado feliat cu oțet de orez.
Presărați salate de orez sushi în mod egal cu bonito ras. Alături de fiecare, aranjați 1/4 din nori, avocado, somon, ghimbir murat și varză de ridiche.
Pentru a mânca ca sushi, puneți o parte din fiecare ingredient pe o bucată de nori și adăugați maioneză chili după gust; pliați nori peste umplutură. Sau mâncați ca o salată cu un cuțit și furculiță, adăugând maioneză de chili la gust.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.