Salată de sfeclă cu migdale Marcona confiate
Salata de sfeclă cu migdale Marconan confiate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 4,93 USD pe porție. O porție conține 444 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți frisincroume, oțet de sherry, brânză pecorino tânără și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Sfeclă Cu Migdale Marconan Confiate, Salată de orez sălbatic cu migdale Marconan, și Salată De Smochine Cu Brânză Cabrales Și Migdale Marconan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un vas mare de copt, aruncați sfecla cu 2 linguri de ulei de măsline. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 1 1/2 ore sau până se înmoaie. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați sfecla și tăiați-le în pene de 1/2 inch.
Între timp, tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament și ungeți ușor hârtia. Într-o cratiță medie, combinați 1 lingură de unt cu zahărul, siropul de porumb și câte un vârf de sare și cayenne și aduceți la fierbere, amestecând, pentru a dizolva zahărul.
Adăugați migdalele și amestecați până când sunt acoperite uniform cu siropul. Răzuiește migdalele pe foaia de copt tapetată cu pergament într-un strat uniform.
Coaceți cu sfecla timp de aproximativ 12 minute, până devin aurii și clocotind.
Lăsați nucile să se răcească aproximativ 25 de minute, apoi rupeți-le în ciorchini mici.
Într-o cratiță mică, fierbeți sucul de mandarină la foc moderat până se reduce la 2 linguri, aproximativ 15 minute.
Se lasă să se răcească, apoi se transferă într-un castron mare.
Bateți în oțet, muștar și șalotă. Treceți treptat în restul de 1/2 cană de ulei de măsline și condimentați pansamentul cu sare.
Adăugați sfecla și frise și aruncați.
Transferați salata într-un platou sau castron.
Garnisiți cu migdalele confiate, radeți pecorino deasupra și serviți.