Salată de sfeclă și rucola cu Kefalotyri
Salata de sfeclă și rucola cu Kefalotyri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 34 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, sfeclă, brânză kefalotyri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată de sfeclă și Rucola, și Salată De Rucola Și Sfeclă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Așezați sfecla într-un vas de copt; coaceți la 425 timp de 1 oră și 10 minute sau până se înmoaie. Se răcește; se curăță și se taie în felii groase de 1/4 inch.
Combinați oțetul, uleiul, sarea și piperul, amestecând cu un tel. Aranjați feliile de sfeclă într-un singur strat pe un platou.
Stropiți sfecla cu jumătate de amestec de oțet.
Combinați amestecul de oțet rămas și rucola într-un castron mare; aruncați ușor pentru a acoperi. Sfecla de top cu amestec de rucola.