Salată De Rucola Cu Pepene Galben Ras
Salata de rucola cu pepene galben ras este o fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru $6.45 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 513 calorii. Această rețetă servește 4. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, cireșe, sare și piper grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de pepene ras cu sos de lămâie-Sherry, Salată de rucola cu Manchego ras, și Salată de fenicul ras și Rucola.
Instrucțiuni
Salată De Rucola Cu Pepene Galben Ras
Pentru a pregăti pepenele galben și jumătatea mierii, semințați și curățați pepenii. Folosiți un cojitor de legume și trageți-l în jos pe părțile decojite ale fiecărui pepene galben pentru bucăți ras. Pentru a pregăti cireșele, gropile și cireșele în jumătate.
Adăugați ulei, oțet de șampanie și muștar Dijon și suc de lămâie într-un castron și bateți pentru a combina; condimentează cu sare și piper după preferință.
Adăugați rucola și aruncați pentru a acoperi cu pansament. Împărțiți rucola pe patru farfurii și acoperiți cu pepeni ras, cireșe și feta.
Serviți imediat.Mojito cu cireșe și coriandru
Într-un ulcior mic, combinați sucul de lămâie, cireșele și 4 crenguțe de coriandru; încurcă și strecoară.
Adăugați rom și amestecați pentru a combina.
Puneți gheață zdrobită în 4 pahare înalte de cocktail,
Se toarnă cocktail în cele două pahare; completați cu seltzer.
Încingeți cocktailul cu crenguțe de coriandru și felii de tei.