Salată de Romaine și fenicul

Salată de Romaine și fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Romaine și fenicul. Această rețetă servește 4 și costă 1,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți oțet balsamic, ulei de măsline, mai multe crenguțe de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Fenicul Romaine, Salată de fenicul și Romaine cu vinetă de ardei crăpată, și Salată de fenicul cu slaw de piersici – fenicul.

Instrucțiuni

1
Așezați romaina tocată sau sfâșiată într-un bol mare de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați bulbul de fenicul în centru, apoi din nou, împărțind-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
3
Scoateți miezul cu tăieturi înclinate pe fiecare sfert de bec. Tăiați subțire sferturile de bulbi și adăugați-le în bolul de salată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Combinați romaina și feniculul cu crengute de pătrunjel și ceapă roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5
Așezați un deget peste vârful oțetului balsamic pentru a controla turnarea și stropiți câteva linguri în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Stropiți salata generos cu ulei de măsline extravirgin și aruncați ușor pentru a acoperi salata uniform cu oțet și ulei. Condimentează cu sare și piper, după gust, și salate de top cu bucle de Asiago sau Parmigiano, create prin rasul brânzei cu cuțitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista