Salata de pui Pita este un Hor d ' oeuvre care servește 16. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 113 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de oțet balsamic, năut, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Pui Și Pita, Salată de pui Caesar într-o Pita!, și Sandvișuri Pita Cu Salată De Pui.
Instrucțiuni
1
Tăiați fiecare pâine pita în opt triunghiuri; împărțit în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
2
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Se coace la 350 la 10-12 minute sau până se prăjește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Pentru dressing, într-un castron mic, bateți uleiul, oțetul, sucul de lămâie, oregano, usturoiul, coaja de lămâie, zahărul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-un castron mare, combinați puiul, fasolea garbanzo, castraveții, roșiile și ceapa. Se amestecă triunghiurile pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Culese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Stropiți cu pansament și aruncați pentru a acoperi.
7
Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute. Chiar înainte de servire, presărați cu brânză.
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ai putea încerca este Vie di Romans Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.