Salată de porumb crud și fasole neagră cu Avocado
Salata de porumb crud și fasole neagră cu Avocado ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,32 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 234 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați urechi porumb, fasole, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fasole neagră, porumb și Avocado, Salată de fasole neagră și porumb cu Avocado, și Salată De Avocado, Fasole Neagră Și Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați porumbul din știulet: așezați porumbul la capăt într-un bol mare de amestecare și introduceți un cuțit ascuțit chiar în partea de jos a miezurilor. Tăiați încet până la celălalt capăt al porumbului. Întoarceți porumbul și repetați până când toate miezurile sunt tăiate din știulet.
Puneți porumbul într-un bol mediu de amestecare.
Adăugați fasolea neagră bine clătită și toate ingredientele rămase, cu excepția penelor de avocado și tei.
Se amestecă bine, se acoperă și se dă la frigider câteva ore pentru a permite aromelor să se amestece. Pentru a servi, curățați și feliați avocado.
Așezați o pătrime din felii pe fiecare farfurie de salată, aranjându-le în cerc, dacă doriți. Umpleți centrul fiecărui cerc cu salata.
Serviți cu pene de var pentru a fi stoarse peste salată la masă, dacă doriți.