Salată De Piersici La Grătar De Vară
Salata de piersici la grătar de vară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 490 calorii, 10g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piersici, nuci pecan, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de vară cu piersici de migdale cu vinetă de piersici, Salată De Piersici De Vară, și Salată de piersici la grătar cu sos de chimen de piersici.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 10 până la 12 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Aruncați ușor jumătățile de piersici în 1 lingură. ulei de măsline; se presara cu sare si piper dupa gust. Grătiți piersicile, tăiați părțile în jos, acoperite cu capac pentru grătar, 2 până la 3 minute sau până devin aurii. Întoarceți piersicile și așezați 1 bucată de brânză în centrul fiecărei piersici; grătar, acoperit cu capac de grătar, 2 până la 3 minute sau până când brânza începe să se topească.
Aruncați rucola cu restul de 2 linguri. ulei de măsline și sare și piper după gust. Aranjați rucola pe un platou de servire; se presară cu nuci pecan prăjite și se acoperă cu jumătăți de piersici la grătar.
Stropiți piersicile cu miere și presărați arpagic.
* Oțetul balsamic îmbătrânit poate fi înlocuit.