Salată de pere Portobello și Bosc la grătar

Salată de pere Portobello și Bosc la grătar
Portobello la gratar si salata de pere Bosc ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și primară servește 10 și costă $1.34 pe portie. O porție conține 194 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de salată romaine, suc de lămâie, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu pere Bosc cu afine cu două fețe, Budinca de orez cu lavanda si Para Bosc Rasa, și Pere Bosc fără cereale, smochine proaspete și Pizza cu brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprindeți un grătar sau încălziți o tigaie pentru grătar. Înveliți fiecare ciupercă cu 1 lingură de ulei de măsline pur. Se condimentează cu sare și piper. Grătiți ciupercile la foc mediu mic sau într-o tigaie la grătar până când sunt foarte cruste și ușor carbonizate afară și fierte, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Transferați ciupercile pe o foaie mare de copt cu margini, branhii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Într-un castron mic, combinați oțetul balsamic și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Periați amestecul peste branhiile de ciuperci. Prăjiți ciupercile timp de aproximativ 5 minute sau până când sunt fierbinți. Feliați ciupercile cu grosimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Într-un castron mic, bateți uleiul de măsline extravirgin cu sucul de lămâie și cimbru. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați pene de pere cu 1 lingură de pansament. Într-un castron mare de salată, aruncați romaina cu pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați pene de pere și ciuperci și aruncați. Se acoperă cu așchii de brânză și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
8
Faceți înainte: ciupercile Portobello la grătar pot sta la temperatura camerei până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
9
Note: dacă nu dețineți un feliator de brânză, utilizați un cojitor de legume cu lamă pivotantă pentru a face așchii de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista