Salată de pere Portobello și Bosc la grătar
Portobello la gratar si salata de pere Bosc ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și primară servește 10 și costă $1.34 pe portie. O porție conține 194 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de salată romaine, suc de lămâie, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu pere Bosc cu afine cu două fețe, Budinca de orez cu lavanda si Para Bosc Rasa, și Pere Bosc fără cereale, smochine proaspete și Pizza cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar sau încălziți o tigaie pentru grătar. Înveliți fiecare ciupercă cu 1 lingură de ulei de măsline pur. Se condimentează cu sare și piper. Grătiți ciupercile la foc mediu mic sau într-o tigaie la grătar până când sunt foarte cruste și ușor carbonizate afară și fierte, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Transferați ciupercile pe o foaie mare de copt cu margini, branhii.
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un castron mic, combinați oțetul balsamic și usturoiul.
Periați amestecul peste branhiile de ciuperci. Prăjiți ciupercile timp de aproximativ 5 minute sau până când sunt fierbinți. Feliați ciupercile cu grosimea de 1/2 inch.
Într-un castron mic, bateți uleiul de măsline extravirgin cu sucul de lămâie și cimbru. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați pene de pere cu 1 lingură de pansament. Într-un castron mare de salată, aruncați romaina cu pansamentul rămas.
Adăugați pene de pere și ciuperci și aruncați. Se acoperă cu așchii de brânză și se servește.
Faceți înainte: ciupercile Portobello la grătar pot sta la temperatura camerei până la 4 ore.
Note: dacă nu dețineți un feliator de brânză, utilizați un cojitor de legume cu lamă pivotantă pentru a face așchii de brânză.