Salată De Orz De Primăvară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de orz de primăvară. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 1400 calorii. Pentru $6.46 pe portie, această rețetă acoperă 66% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, ulei de măsline, coajă și suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Salată Caldă De Orz De Primăvară Cu Șuncă De Cidru De Melasă Cu Rulouri Rumene, Risotto De Orz De Primăvară, și Supă De Pui Și Orz De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adu 1-1 / 2 qt. (6 cupe) apă sărată pentru a fierbe în cratiță mare pe căldură medie-mare.
Adăugați orz; întoarceți apa la fiert. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe 45 min. sau până când orzul este fraged.
Scurgere; rece. Acoperiți și refrigerați până la 4 zile.
Bateți amestecul de pansament, sucul de lămâie, oțetul și uleiul într-un castron mare cu sârmă până se omogenizează bine.
Adăugați orz; aruncați pentru a acoperi.
Tăiați sparanghelul în lungimi de 1 inch.
Se adaugă în amestecul de orz împreună cu mazărea și coaja de lămâie; se amestecă ușor.