Salată de ierburi și coaste

Salata de ierburi și Rib-Eye ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 2 și costă 4,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 351 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați friptura cu ochi de coaste, sare de condimente, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Socca de năut încolțit cu ierburi cu salată de ierburi și iaurt, Salată De Plante, și Salată de roșii și ierburi.
Instrucțiuni
Condimentați friptura cu generozitate pe ambele părți cu sare de condimentare, bătând condimentul în carne.
Încălziți o tigaie grea, de preferință din fontă, la foc mediu până la cald.
Adăugați uleiul. Când uleiul este fierbinte, adăugați friptura și gătiți până când este ars și bine crustat pe o parte, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți încă 3 minute pentru mediu-rar și 4 minute pentru mediu.
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească, acoperită slab cu folie, în timp ce pregătiți salata.
Împărțiți salata între două farfurii. Felie de friptură, tunderea departe de grăsime. Aranjați friptura feliată deasupra salatei pe ambele farfurii.
Se presară cu un amestec de ierburi, se împodobesc cu roșii tocate și se stropesc cu vinetă.