Salată de friptură la grătar și rucola cu vinetă Caper de muștar

Salată de friptură la grătar și rucola cu vinetă Caper de muștar
Gratar-friptură și salată rucola cu muștar Caper Vinaigrette ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde repertoriul principal curs. Această rețetă face 4 porții cu 464 calorii, 41G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.5 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână pastă de hamsie, ulei de măsline, capere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 87%. Rețete similare includ Salată de friptură la grătar cu vinetă de Caper, Grill Acest Week-End? Salată de friptură la grătar cu vinetă de Caper, și Salată de rucola cu ridichi și vinetă de Caper.

Instrucțiuni

1
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul. Înveliți friptura cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Presărați friptura cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Grătiți sau fierbeți friptura timp de 5 minute. Întoarceți carnea și gătiți după gustul dvs., cu aproximativ 5 minute mai mult pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Transferați friptura pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Între timp, puneți rucola pe un platou sau pe farfurii individuale. Se acoperă cu roșiile cherry și se presară cu 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Într-un vas mediu din sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați muștarul, pasta de hamsie, oțetul, caperele, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați restul de 5 linguri de ulei încet, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Feliați friptura pe diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Puneți feliile deasupra rucolei și roșiilor și stropiți vinaigreta peste toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
9
Variație:: utilizați două litri de năsturel sau frunze de spanac în loc de rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
10
Recomandarea vinului: marele strugure roșu din Piemontul Italiei este nebbiolo, baza Barolo și Barbaresco, două vinuri complexe, puternice și scumpe. Cumpărați În schimb un Nebbiolo delle Langhe pentru o experiență mai frugală, mai ușoară, dar la fel de delicioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
StruguriStruguri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate98
Revista