Salata de fasole verde cu ridichi și Prosciutto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 199 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână prosciutto, ulei de măsline, fasole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată verde cu ridichi și Manchego, Salată Verde Cu Ulei De Nucă, Țelină Și Ridichi, și Fasole verde și Prosciutto Negimaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti fasolea intr-o oala mare de sare fierbinteapa pana cand este crocanta, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se scurge bine; rece. Aruncați fasole, ridichi și prosciutto într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți Sherry, muștar și arpagic într-un castron mic. Treptatse amestecă în ulei. Condimentați pansamentul după gust cusare și piper. Aruncați salata cu suficientîmbrăcăminte pentru a acoperi. Folosind cojitorul de legume,radeți ricotta salata în fâșii subțiri peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta Salata
Legume
Muștar
Arpagic
Piper
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Bateti
Bol
4
* Disponibil la unele supermarketuri și lamagazine de produse alimentare de specialitate și piețe italiene.