Salată de creveți la grătar
Salata de creveți la grătar durează aproximativ 14 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 12,58 USD per porție. Acest fel principal are 639 de calorii , 109 g de proteine și 17 g de grăsimi per porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară și pescatariană . Un amestec de fulgi de piper, bulbi de fenicul, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru 4 iulie . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 81% . Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Creveți în 2 moduri: Creveți la grătar cu sos de soia cu salată de spanac și scampi la stil nou , Salată de creveți la grătar și Salată de creveți la grătar și feta .
Instrucțiuni
Echipament special: Frigarui de lemn, inmuiate in apa cel putin 20 de minute
Intr-un robot de bucatarie, preseaza usturoiul, salota, 1/4 cana ulei si otetul de sherry pana se incorporeaza bine.
Adăugați frunzele de busuioc, fulgii de ardei roșu, sucul de lămâie, sare și piper. Puls pentru a combina.
Scoateți amestecul din robotul de bucătărie și adăugați-l într-un castron mare. Rezervați o cantitate mică de marinată într-un alt castron pentru a termina creveții. Aruncați creveții în marinadă și puneți-i pe frigărui.
Încinge o tigaie de grătar la mare și gătește frigăruile timp de 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți-le de pe grătar și adăugați-le în bolul cu marinada rezervată.
Adăugați feniculul, rucola și roșiile. Aruncați ușor pentru a acoperi uniform. Aranjați salata pe farfurii de servire și stropiți cu parmezan.