Topitura de salată de Crab cu față deschisă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $2.57 pe portie. O porție conține 266 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, lămâie, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Sandwich Cu Salată De Crab Cu Față Deschisă, Sandvișuri Cu Salată De Crab Cu Față Deschisă, și Topitură De Ton Cu Față Deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mic de amestecare, combinați primele șapte (
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
ingrediente; da un bun stir.To amestecul de brânză cremă se adaugă ardeii galbeni și roșii, țelina, scalionii și semințele de susan prăjite. Se amestecă bine.Se amestecă ușor carnea de crab și oul tocat. Împărțiți amestecul de crab uniform între jumătățile de briose, îngrămădind ușor. Top fiecare sandwich cu unul (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu Bomboane
5 Uncii De Ceață Tocată
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Crabi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
3
felie de roșii și se presară uniform cu parmezan.Se fierbe sub un broiler preîncălzit la aproximativ 5 inci de elementul de încălzire timp de 3 până la 4 minute sau până când blaturile sunt ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
4
Se ornează cu pătrunjel și boia; se servește cu pene de lămâie.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.