Salată de ciuperci, mere și brânză de capră

Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata de ciuperci, mere și brânză de capră ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 121 calorii. Mergeți la magazin și ridicați mărul cameo, rucola, vinaigreta balsamică cu miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Salată de ciuperci, mere și brânză de capră, Salată de ciuperci, mere și brânză de capră cu sos Balsamic de miere, și Asigurați-vă propria brânză de capră pentru brânză de capră, cârnați și ciuperci Wellington (sau Pizza!).
Instrucțiuni
Așezați nucile într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 8 până la 10 minute sau până la prăjit.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ciuperci și sotati 6 minute sau până se înmoaie. Se amestecă 2 linguri. Vinetă Balsamică De Miere.
Scoateți din căldură și lăsați să se răcească 15 minute.
Arunca împreună rucola, mere, ciuperci, și cantitatea dorită de miere-Balsamic Vinaigrette.
Transferați într-un vas de servire și presărați cu nuci prăjite și brânză de capră.