Salată de cartofi cu ierburi cu fasole verde și roșii
Salata de cartofi cu ierburi cu fasole verde și roșii este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 111 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână fasole, oțet de vin, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cartofi cu fasole verde și roșii, Roșii cu ierburi ' n ' fasole verde, și Salată Orzo cu porumb, fasole verde și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-un cuptor olandez; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; gatiti 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați fasole și gătiți 6 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
3
Scurgere.
4
Combinați busuiocul și următoarele 7 ingrediente (busuioc prin usturoi) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați amestecul de cartofi; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
6
Adăugați roșii și aruncați ușor. Acoperiți și răciți.