Salată De Broccoli

Salată De Broccoli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Broccoli. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 243 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 79 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână slănină, ceapă, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Carpaccio de Broccoli cu salată de tulpină de Broccoli, Salată de Broccoli de casă – o salată ușoară și gustoasă care nu necesită gătit, și Dar nu mănânc Broccoli, salată de Broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiați broccoli în flori. Blanch în apă sărată fiartă până când abia se înmoaie, aproximativ 20 de secunde. Șoc-le într-un castron de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scurgeți și rezervați.
4
Combinați toate celelalte ingrediente, amestecând bine. Îndoiți broccoli. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista