Salată de ardei roșu prăjită cu Harissa
Salata de ardei roșu prăjită cu Harissa ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 189 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână harissa, sare de mare, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Salată de ardei roșu prăjită cu Harissa, Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, și roșii prăjite și ardei roșu.
Instrucțiuni
Aranjați ardeii pe o tigaie pentru pui de carne și fierbeți ardeii la aproximativ 2 centimetri de căldură, întorcându-se ocazional cu clești, până când pielea este înnegrită, 20 până la 30 de minute.
Transferați într-un castron mare și acoperiți bine cu folie de plastic, apoi lăsați să stea 20 de minute. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați ardeii, aruncând tulpinile și semințele și împărțiți fiecare pe lungime.
În timp ce ardeii se fierb, înmuiați stafidele în 1 cană de apă fierbinte timp de 15 minute, apoi scurgeți bine într-o sită.
Bateți împreună sucul de lămâie, harissa și sarea de mare, apoi amestecați în ulei până se combină bine.
Aruncați ardeii cu pansament și presărați stafide și nuci.
* Disponibil la Kalustyan (800-352-3451).
Ardeii prăjiți pot fi aruncați cu pansament cu 1 zi înainte și răciți, acoperiți. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.