Salată De Arahide Cu Mere Și Căpșuni
Salata de arahide cu mere și căpșuni ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 242 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home necesită mere, maioneză, semințe de țelină și căpșuni. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de căpșuni, Avocado și Kale cu vinetă de căpșuni-mere, Salată De Salsa Cu Căpșuni Și Mere, și Salată de mere, căpșuni și ciocolată.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați merele, căpșunile și țelina. Într-un castron mic, combinați maioneza, mierea și semințele de țelină; se amestecă bine. Chiar înainte de servire, adăugați arahide în amestecul de fructe și stropiți cu pansament.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Buddha Kat Vinăria Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Buddha Kat Chardonnay]()
Vinăria Buddha Kat Chardonnay
Ne fermentăm Chardonnay-ul și îl îmbătrânim într-un amestec de stejar și Inox. Oferind acestui vin cu corp ușor un caracter modest de stejar, o aromă florală delicată și un finisaj încălzitor.