Salată de anghinare, Edamame și sparanghel
Salata de anghinare, Edamame și sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 309 calorii, 14g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată De Anghinare Cu Sparanghel, Salată De Anghinare-Sparanghel, și Salată de anghinare și sparanghel.
Instrucțiuni
Frecați interiorul unui bol mare de salată cu părțile tăiate de cățel de usturoi; aruncați usturoiul.
Adăugați ulei, suc de lămâie, oregano, sare și piper în castron; bateți bine.
Adăugați anghinare, aruncând ușor; lăsați să stea la temperatura camerei.
Între timp, puneți edamame într-o oală mare cu apă sărată clocotită; gatiti 2 minute.
Adăugați sparanghel; gatiti pana cand sparanghelul si edamame sunt clare (aproximativ 3 minute). Clătiți sub apă rece, scurgeți bine și uscați cu prosoape de hârtie.
Adăugați sparanghel și edamame la amestecul de anghinare; aruncați.
Transferați pe 4 plăci individuale. Aranjați parmezan ras peste fiecare salată.