Salată De Șuncă De Cartofi
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Salata de șuncă de cartofi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 311 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare și piper măcinat, pansament de fermă, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 79%. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Hawaiian șuncă și brânză Sliders, și Caserola de șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii și morcovii într-o oală mare și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Țineți cartofii sub apă curgătoare rece pentru a se răci. Glisați pielea din cartofi și aruncați-o.
Tăiați cartofii și morcovii jupuiți în bucăți de mărimea mușcăturii.
Amestecați cartofii, morcovii, ceapa, mazărea dulce, șunca, cuburile de murături de mărar și pansamentul de fermă într-un castron mare. Condimentează cu sare și piper negru.