Salată caldă de cartofi și păstrăv afumat

Salată caldă de cartofi și păstrăv afumat
Salata caldă de cartofi și păstrăv afumat este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 432 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, păstrăv, piper proaspăt măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mărul tartă, puteți urma acest fel principal cu Tarta Cu Mere Rapidă Și Ușoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Caldă De Cartofi Fingerling, Salată Caldă De Cartofi Prăjiți, și Salată caldă de fasole albă cu păstrăv afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă folosiți capere întărite cu sare, puneți într-un castron mic, acoperiți cu apă și lăsați să se înmoaie 10 minute pentru a îndepărta sarea; clătiți și uscați complet. (Pentru caperele ambalate în saramură, clătiți bine și uscați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
SaramurăSaramură
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într - o tigaie de 4 până la 6 litri la foc mare, aduceți 2 până la 3 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați cartofii și gătiți, neacoperiți, până se înmoaie când sunt străpunși, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
4
Scurgere.
5
Între timp, scoateți și aruncați pielea din păstrăv. Rupeți peștele în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
6
Setați o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mediu - mare. Când este fierbinte, adăugați ulei de măsline; când începe să se onduleze, adăugați capere (folosiți un suport și stați înapoi-uleiul se poate stropi). Gatiti, amestecand o data, pana cand fructele de padure s-au deschis si sunt maro deschis si crocante, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Fructe De PadureFructe De Padure
CapereCapere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
TigaieTigaie
7
Se toarnă într-o strecurătoare de sârmă fină peste o măsură de sticlă de 1 cană; rezervați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
8
Se toarnă capere pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
9
Într-un castron mare de servire, amestecați uleiul din capere cu suc de lămâie și piper. Se amestecă cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CartofiCartofi
CapereCapere
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Adăugați păstrăv, măr și mărar și amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
PăstrăvPăstrăv
MărarMărar
11
Presărați capere prăjite deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
12
Serviți cu smântână, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista