Salată caldă de cartofi și păstrăv afumat
Salata caldă de cartofi și păstrăv afumat este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 432 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, păstrăv, piper proaspăt măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mărul tartă, puteți urma acest fel principal cu Tarta Cu Mere Rapidă Și Ușoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Caldă De Cartofi Fingerling, Salată Caldă De Cartofi Prăjiți, și Salată caldă de fasole albă cu păstrăv afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă folosiți capere întărite cu sare, puneți într-un castron mic, acoperiți cu apă și lăsați să se înmoaie 10 minute pentru a îndepărta sarea; clătiți și uscați complet. (Pentru caperele ambalate în saramură, clătiți bine și uscați.)
Într - o tigaie de 4 până la 6 litri la foc mare, aduceți 2 până la 3 litri de apă la fierbere.
Adăugați cartofii și gătiți, neacoperiți, până se înmoaie când sunt străpunși, aproximativ 15 minute.
Între timp, scoateți și aruncați pielea din păstrăv. Rupeți peștele în bucăți de mușcătură.
Setați o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mediu - mare. Când este fierbinte, adăugați ulei de măsline; când începe să se onduleze, adăugați capere (folosiți un suport și stați înapoi-uleiul se poate stropi). Gatiti, amestecand o data, pana cand fructele de padure s-au deschis si sunt maro deschis si crocante, aproximativ 1 minut.
Se toarnă într-o strecurătoare de sârmă fină peste o măsură de sticlă de 1 cană; rezervați ulei.
Se toarnă capere pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Într-un castron mare de servire, amestecați uleiul din capere cu suc de lămâie și piper. Se amestecă cartofii.
Adăugați păstrăv, măr și mărar și amestecați ușor.
Presărați capere prăjite deasupra.
Serviți cu smântână, dacă doriți.