Salată Caesar Cu Romaine Roșii

Salată Caesar Cu Romaine Roșii
Salata Caesar cu Romaine roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 330 calorii, 12g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați salata verde pentru copii, parmezan, gălbenuș de ou pasteurizat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pâine franceză ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Pâine Franceză ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată Romaine cu pansament Caesar, Salata Caesar Romaine" Wedge", și Salată De Caesar De Pui Romaine La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți pansamentul: amestecați sucul de lămâie, hamsiile, sosul Worcestershire, gălbenușul de ou, uleiul de canola, usturoiul, coaja de lămâie, muștarul, mierea, sosul fierbinte și oțetul într-un blender până când sunt bine încorporate și pufoase. Dacă pansamentul este prea gros, amestecați în puțină apă rece. Îndoiți ușor parmezanul. (Păstrați pansamentul rămas la frigider, acoperit, timp de până la 1 săptămână.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Faceți salata: feliați bebelușul romaine pe lungime în sulițe, lăsând o parte din tulpină intactă, astfel încât frunzele să nu se separe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
3
Puneți salata într-un castron mare, stropiți cu 1 până la 2 linguri de pansament și aruncați ușor cu mâinile (nu aruncați prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Transferați într-un platou sau castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Se presară parmezanul ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
6
Adăugați câteva crutoane, sfărâmându-le ușor pe măsură ce le adăugați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
7
Presărați suc proaspăt de lămâie peste întreaga salată chiar înainte de servire. Poftă bună!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8
Fotografie de Kang Kim
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista