Salată Caesar în boluri cu parmezan piperat
Salata Caesar în boluri parmezan piperat ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 266 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 8 și costă $1.15 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați sos cremos de salată caesar, crutoane de salată caesar, brânză parmezană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Boluri de salată Caesar pentru doi, Salată de pui Caesar în boluri de pâine, și Salată Caesar cu chipsuri de parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, aruncați brânza cu piper.
Încălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu. Presărați uniform 1/4 cană de amestec de brânză în tigaie pentru a forma un 6-in. cerc; gatiti, neacoperit, 1-2 minute sau pana cand bule si marginile devin maro auriu.
Scoateți tigaia de pe foc; lăsați să stea 15 secunde.
Folosind o spatulă, îndepărtați cu grijă brânza și drapați imediat peste un 4 oz inversat. ramekin; apăsați ușor pentru a forma un castron. Se răcește complet. Repetați cu brânza rămasă, făcând opt boluri.
Într-un castron mare, combinați romaine, roșii și crutoane. Chiar înainte de servire, stropiți cu pansament și aruncați pentru a acoperi.
Se servește în boluri cu parmezan.