Sănătos și delicios: baie de spanac și anghinare

Sănătos & delicios: spanac și Anghinare Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 221 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mozzarella parțial degresată, spanac, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Avocado spanac și Anghinare Dip, Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Rupeți spanacul în bucăți de mușcătură, îndepărtând orice tulpini groase. Clătiți într-o strecurătoare, lăsând puțină apă pe frunze. Într-o tigaie mare antiaderentă sau într-un cuptor olandez, sautați spanacul la foc mediu până se ofilesc.
Scurgeți în strecurătoare, împingând puțin din apa suplimentară.
Într-un bol mare de amestecare, combinați brânzeturile cremă cu un tocător de cartofi.
Adăugați smântână și amestecați mai mult.
Adăugați spanac, mozzarella, anghinare, piper, usturoi și 2 linguri de parmezan. Se amestecă totul până se combină bine.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 1 1/2 litru.
Presărați deasupra 1/4 cană de parmezan rămasă.
Coaceți 30 de minute, sau până când parmezanul este topit dip este tot Bulbuc.
Scoateți din cuptor și lăsați-l un minut sau două să se răcească.
Se servește cu chipsuri de tortilla coapte în aplauze.